resnlighet-halve-troSiden 2004 har Majlis Khuddam-ul-Ahmadiyya (MKA), ungdomsorganisasjonen til Ahmadiyya Muslim Jamaat, bidratt til å gjennomføre en dugnad hvert år på den 1. januar - denne aksjonen har fått navnet Nyttårsdugnad. Med denne dugnaden ønsker vi å fremheve den islamske læren som vektlegger renslighet i veldig stor grad og ikke minst dugnadsånden som er en viktig del av den norske folkesjela. MKA Norge ønsker å lære sine medlemmer å ta til seg de positive verdiene som eksisterer i samfunnet organisasjonen er en del av, og samtidig vise til de positive læresetningene den lever etter. Vi er derfor glade for at våre medlemmer ser nytteverdien i å kunne bidra til lokalsamfunnet på en positiv måte.

Les mer …

wa-kekWaqar-e-Aml og Khidmat-e-Khalq avdeling har lenge ønsket å igjen sette i gang med rutinemessig dugnad og hjelparbeid. I den forbindelse ble det laget en plan som nå etter godkjennelse av Sadr MKA Norge gjøres tilgjengelig for alle våre medlemmer slik at alle og enhver kan ta ansvaret når det er tur for deres region.  I denne artikkelen presteres den oppsatte planen for når de forskjellige regionene har ansvaret for Waqar-e-Aml ved Baitun Nasr moské, waqar-e-aml/oppvask etter felles arrangementer i Nor moské og Khidmat-e-khalq i forbindelse med servering/rydding etter felles arrangementer i Nor moské.

Les mer …

Siden 2004 har MKA Norge, ungdomsorganisasjonen til Ahmadiyya Muslim Jamaat, kjent for Nor moské som ligger på Frognerveien 53, bidratt til å gjennomføre en dugnad hvert år på den 1. januar - denne aksjonen har fått navnet Nyttårsdugnad. Med denne dugnaden ønsker vi å fremheve den islamske læren som vektlegger renslighet i veldig stor grad og ikke minst dugnadsånden som er en viktig del av den norske folkesjela. MKA Norge ønsker å lære sine medlemmer å ta til seg de positive verdiene som eksisterer i samfunnet organisasjonen er en del av, og samtidig vise til de positive læresetningene den lever etter. Vi er derfor glade for at våre medlemmer ser nytteverdien i å kunne bidra til lokalsamfunnet på en positiv måte.

Les mer …

MKA Norge deltar på Rusken i AlnaEr du lei av søpla i fellesområdene rundt Baitun Nasr? I år gjør Alna bydel en ekstra innsats. Bli med på årets Ruskenaksjon den 3. Mai 2011, fra kl. 16. Oppmøte ved Baitun Nasr, også kjent som Furuset moské. Rusken har gjennom de siste 35 årene vært symbol for felles innsats mot forsøpling. Et symbol som benyttes av skoler, barnehager, bedrifter, borettslag, velforeninger og mange andre. Etter aksjonen blir det servert mat inne i Furuset Forum. Vi rydder søppel på fellesarealer, langs tur- og gangveinettet på Furuset og i Gransdalen. Ta med så mange som du kan til å rydde opp i grøftekanter og skråninger utenfor der du ferdes.

Les mer …

SuperRusken 2009SuperRusken ble arrangert for tiende år på rad i går 22. september 2009. I regi av AMJ Norge, sørget MKA Norge for å samle rundt 80 barn, unge og eldre på Furuset moske for å delta i aksjonen som ble arrangert av Oslo kommune. De skulle rydde langs folkestiens grønn rute i området.

Les mer …

Flere artikler …