MKA deltok i rusken på Furuset - 2009Den 12. mai 2009 var det rusken i bydelen Alna. Rundt 50 khuddam og ansar fra Ahmadiyya Muslim Jamaat hadde møtt opp og deltok i ryddingen. Arbeidet begynte litt før klokka 17 og vi holdt på til ca. halv syv. Vi ryddet i området rundt Furuset Forum, parkeringen for Furusetsenter og torget foran senteret, Bait-un-Nasr moskeen, Furst og bakeriet.

Det var mye mindre søppel i år i forhold til tidligere ifjor, noe som tyder på at beboere i området er blitt mer bevisst sitt ansvar i forhold til å holde området  rent og pent. Dette er noe vi alle bør være stolte over og glade for. Dette er det andre året vi er med på rusken og i år fikk vi også muligheten til å bidra med forsyninger til alle som hadde deltatt i arbeidet, noe vi setter veldig pris på.Bordet dekket med mat

Når de fleste var ferdige med arbeidet, samlet vi oss i kantina på Furuset Forum. Vi ventet en liten stund før vi begynte med maten rundt kl. 19. Da hadde de fleste kommet tilbake. Mens vi ventet hjalp vi til med å legge talerkner, glass og annet utstyr og tilbehør på matbordet. Så var tiden inne for at vi kunne begynne å spise.

Som snacks fikk vi pakora og samosa, og i tillegg fikk vi servert ris, kebab og salat. Til drikke var det både vann og saft. Det var godt med mat etter arbeidsøkten, og ikke minst smakte maten bra. Alle spiste, pratet sammen og hygget seg før vi ryddet, satte stolene på plass, takket for oss og tok farvel. Vi var alle enige om at det hadde vært en hyggelig kveld for alle deltakere.

For flere bilder, se bildegalleriet.