Koran oversettelse på urdu og norskFra og med onsdag, den 3. mars 2010 arrangerer MKA en oversettelsesklasse hvor de oppmøtte vil lære seg oversettelse av Koranen på urdu og norsk. Klassen vil vare fra klokka 19 til 20 hver onsdag frem over. Det er ikke krav til noen forkunnskaper bortsett fra at deltakerne bør kunne tale norsk og/eller urdu. Ønsker du å kjøpe Koran med oversettelse på norsk eller urdu, send en e-post til kontakt@ahmadiyya.no

Koran oversettelse på urdu og norskFra og med onsdag, den 3. mars 2010 arrangerer MKA en oversettelsesklasse hvor de oppmøtte vil lære seg oversettelse av Koranen på urdu og norsk. Klassen vil vare fra klokka 19 til 20 hver onsdag frem over. Det er ikke krav til noen forkunnskaper bortsett fra at deltakerne bør kunne tale norsk og/eller urdu. Ønsker du å kjøpe Koran med oversettelse på norsk eller urdu, send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

I disse tider hvor mange ikke er klar over islams sanne lære, er det viktig at khuddam tar seg tid til denne viktige opplæringen. Klassen vil finne sted på Baitun Nasr og vil ledes av Zahoor Ahmad Ch. Opplæring vil foregå i form av forelesning og samtalegrupper hvor deltakere vil få lov til å komme med eksempler og annen relevant informasjon.

Vi ser frem til at denne klassen vil kunne bidra til å betraktelig øke kunnskapsnivået hos deltakerne. Da sees vi på Baitun Nasr moské på onsdag.