Mukarram Yasir Fawzi sahib, Murabbi Kristiansand, har publisert flere interressante artikler på sin blog islamssvar.blogspot.no. Han har skrevet innlegg om blant annet følgende tema:

Les mer …

På søken etter sannhet, kom en ikke-muslimsk mann for å se Hadrat Mirza Ghulam Ahmadas. Under kan du lese samtalen mellom denne mannen og Den Utlovede Messiasas - en samtale som kan være nyttig for den som faktisk ønsker å finne Gud.

For den engelske oversettelsen, les The Search for God på Alislam.org.

Les mer …

integreringDet går mot enda mer oppstyr i mediene rundt islam. Etter en tragisk hendelse i Afghanistan, en høyst unødvendig aksjon i Florida og Halvor Tjønns Muhammad-biografi, er det duket for at debattantene entrer sine skyttergraver. Den ene mer ekstreme uttalelse etter den andre vil føre grupper i landet vårt enda lenger fra hverandre, som om vi ikke er langt nok fra hverandre fra før av. Jeg vil med dette oppfordre alle debattanter til å holde hodet kaldt når de kommer med sine uttalelser. Kom gjerne med kritikk. Kritiser hva det nå enn måtte være, men bruk hodet. Ikke skap mer splittelse i vårt land. Ikke slå noen i hodet med ufine utsagn – det kan være noen får vondt.
(Kilde: http://www.aftenposten.no/meninger/debatt/article4083658.ece)

Halvor Tjønn - Muhammad biografiHalvor Tjønn har skrevet en bok om Muhammad. Det virker på enkelte som at nå har vi endelig tilgang på sjokkerende informasjon om Muhammad, akkurat som om islamkritikere tidligere ikke har greid å komme med slikt. Tidligere har vi blitt presentert myter om at islam ble spredd ved vold og at det er tvang i islam. Nå skal vi altså lære om Muhammad og hvor hevngjerrig og blodtørstig han var. Ikke rart at muslimene er som de er når de har et sånt forbilde. Som Arne Dvergsdal sier: «Problemet er selvsagt at mange av våre dagers 1,3 milliarder muslimer anser Muhammed som verdens mest fullkomne menneske, og handler deretter».

Les mer …

Baitun-Nasr - moskeen på FurusetAhmadimuslimenes drøm blir virkelighet på Furuset i Oslo, hvor en moské med plass til 3 000 mennesker snart står ferdig. I bakhodet spøker tanken på de 90 trosfellene som ble drept under fredagsbønnen i Pakistan i vår. «Mamma, når vi skal på åpningsseremonien til vår nye moské på Furuset, kommer terroristene til å skyte oss alle der?» Et spørsmål bare et barn kan stille, og som tvinger en mor til å stoppe opp. Tenke seg om. Kan hun garantere barna trygghet?
Les mer …

Flere artikler …