Godt Nytt år til alle khuddam

Assalamo Aleikom,


Jeg håper og ber for at dere alle har det bra.


Jeg ønsker å benytte anledningen til å ønske dere alle et godt nytt år. Må dette året være et velsignet år for dere på alle mulige måter. Ameen


Vi har nå kommet oss gjennom et år, som på mange måter har vært annerledes og bydd på mange utfordringer for flere. I et år med pandemi, hvor våre liv på mange måter har blitt endret fra det vi har hatt til vane for.


Selv i denne pandemien har vi vært heldige nok til å få kontinuerlig veiledning fra vår kjære Hudoor aba. 2 uker før Norge stengte ned i mars, var MKA Norge sin nasjonale Amla heldige nok til å ha mulaqat med vår kjære Hudoor aba, hvor vi fikk konkret veiledning i forhold til hvordan vi kan arbeide og forbedre våre arbeidsmetoder.


I ettertid når pandemien begynte å spre seg, var det en klar beskjed fra Hudoor aba, om at dette er tiden for å tjene menneskeheten. MKA Norge har gjennom samarbeid med Humanity First Norge, fått flere muligheter til å gjøre nettopp dette. Khuddam har siden mars måned fått bidra med mannskap til Humanity First sitt prosjekt med matservering til hjemløse. MKA Norge fikk i fjor sommer også muligheten til å bidra økonomisk til Humanity First Norge sitt prosjekt i Niger. Jeg ønsker å benytte anledningen i dag til å si JazakAllah til alle Khuddam som har vært med til å bidra på alle mulige måter i året som har vært. Jeg håper også at vi i det kommende året kan få muligheten til å bidra i enda større grad, og at flere av oss blir med og bidrar. Må Allah hjelpe oss med det. Ameen.


Vi vil i løpet av de kommende månedene ha flere prosjekter på gang, relatert til Tabligh, Tarbiyyat og Talim. InshaAllah vil vi utover året også kunne starte opp med våre sportsaktiviteter. Jeg håper at flere Khuddam enn tidligere, er med og deltar på disse aktivitetene. Er det noe dere har på hjertet eller ønsker å ta opp, kan dere alltid ta kontakt med meg.


Legger samtidig ved noen bilder her fra året som har vært.Jeg vil også be dere alle om å huske meg og MKA Norge i deres bønner.Riktig godt nyttår!JazakAllah


Wassalam

Abdul Hai

Sadr MKA Norge


84 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle