Khidmat-e-Khalq: Aktiviteter rundt jul og nyttår:

I perioden jul og nyttår, fikk MKA muligheten til å være med å bidra i forbindelse med ulike oppgaver innenfor Khidmat-e-Khalq. Her kan dere lese om de ulike aktivitetene.Suppekjøkken:


I løpet av julen Fikk MKA Norge muligheten til å være med å bidra til å arrangere suppekjøkken på ulike lokasjoner. 14.12 ble det arrangert suppekjøkken på Nationalthatret og Jernbanetorget. Totalt deltok 25 Khuddam som hjalp til med oppsett, deling av suppe til folk i den travle julehandelen, og utdeling av pamfletter. Totalt ble det delt ut ca 1500 kopper med suppe og 600 pamfletter.Det ble også arrangert suppekjøkken ved Lillestrøm Torv, hvor Khuddam var med og bidro.Nyttårsdugnad:

Tradisjonen tro har MKA Norge også i år gjennomført nyttårsdugnad. 1 nyttårsdag startet med Tahajjud og Fajr bønn i Baitun Nasr moske. Etter bønn var det tid for felles frokost, før vi fordelte oss utover de ulike stedene vi skulle til.Totalt var det i overkant av 60 Khuddam og 30 Atfal på 5 ulike lokasjoner, som alle fikk være med å bidra.Eldrehjem besøk:


Den 29 desember var 4 Khuddam og besøkte et eldrehjem.
53 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle