Nordisk turnering 2019

Helgen 27-29 september arrangerte MKA Norge, Nordisk turnering. Det var en helg fylt med sportslige konkurranser og en arena til å utvikle relasjoner med med våre Khuddam brødre fra Sverige, Danmark og Finland.

Rapport MTA: https://www.youtube.com/watch?v=GHrh37kSVy8

Rapport:

Programmet for nordisk turnering startet den 27. september på kvelden kl. 18:00, etter at våre gjester fra Sverige, Danmark og Finland hadde ankommet. Det hele startet med en åpningssesjon, ledet av Amir Sahib Norge.

Dagen etter, lørdag 28. september, startet vi dagen med bønn og frokost, før vi dro til Skedsmohallen hvor konkurransene skulle avholdes. Første idrettsgren var cricket. Etter spennende gruppespill og semifinaler, fikk vi en stemningsfull finale mellom Norge VS Finland. Finnene gikk tilslutt seirende ut av denne duellen, og sikret seieren på siste ballkast.Etter en pause med bønn og mat, var det i gang med volleyball og badminton, som ble spilt parallelt. Finalespillet i begge grenene var intenst og stemningen på tribunen på topp. Svenskene vant finalen i volleyball, mens vertsnasjonen Norge tok seieren i badminton.Utover kvelden fortsatte programmet med bønn, middag og deretter en sosial kveld.

Siste dag, søndag 29. september begynte med bønn og frokost. Dagens eneste sportsgren var fotball. For dette spillet reiste deltakerne til Høybråten Ils fotballbaner.Fotballen bydde på mange bra kamper, som tilslutt endte med finale mellom Norge og Sverige. Alle øvrige deltakere enn de som spilte fulgte intenst med fra sidelinjen, og heiet på laget sitt. Begge lagene la sin fulle innsats, men denne gangen gikk Norge seirende ut av finalen.Nordisk turnering 2019 ble avsluttet i Bait-un-Nasr Moske, med en avslutningssesjon og premieutdeling, ledet av Amir Sahib Norge.Totalt oppmøte i Skedsmohallen var på lørdag var Khuddam og Ansar. På søndag var oppmøte på 101 Khuddam.

Under turneringen ble det også opprettet en egen snapchat konto, med over 70 følgere. Khuddam som ikke deltok på turneringen, fikk muligheten til å få med seg høydepunkter gjennom denne brukeren.

42 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle